Tehnologie

De ce Male Edge?

Intr-o lume in care 55% din barbati sunt nefericiti cu marimea penisului lor si intr-o societate in care acest subiect ramane un tabu, echipa Male Edge crede ca barbatii cauta o solutie, dar de obicei sunt confuzi, nestiind unde pot gasi un remediu potrivit. Este un mit ideea ca marirea penisului e dorita numai de barbatii cu un penis mic

Acum cativa ani, un studiu efectuat de chirurgii de la un spital din Londra a aratat ca majoritatea barbatilor ce au incercat operatia pentru marirea penisului erau nemultumiti de rezultate.

Intr-un articol BBC, Yoram Vardi, de la centrul medical Rambam din Israel, a spus: „Suntem constienti ca majoritatea acestor pacienti nu sunt multumiti dupa efectuarea acestor proceduri. Cercetarile ar trebui redirectionate spre optiunile care nu necesita operatie.”

Tocmai asta a facut DanaLife. In ultimii ani, cercetarile si testele clinice efectuate au demonstrat ca, cu ajutorul Male Edge (o solutie ce nu presupune operatie chirurgicala), se obtine o marire garantata a penisului dumneavoastra. Male Edge poate avea diverse lungimi, de la 5cm, pana la 25cm, in functie de diferitele marimi la care penisul poate ajunge.

Echipa medicala care a creat Male Edge a muncit din greu si a lucrat numai cu oameni ce pot simti efectele pe termen lung ale produsului. Scopul companiei este sa de a oferi informatii complete barbatilor, fiindca asta duce de multe ori la nesiguranta. Mai rau, email-urile spam ce promit oamenilor penisuri mai mari cu ajutorulinterventiei chirurgicale pot lasa barbatii cu exagerate sau, mai rau, cu efecte fizice negative asupra functiilor penisului. Male Edge considera ca pentru intelegerea metodelor de marire a penisului este nevoie de discutii si de o comunicare deschisa si onesta. DanaLife a construit un produs ce asigura o metoda sigura, convenabila si de incredere, un raspuns la problema maririi penisului.

Explicarea principiului

Abilitatea organismului de a creste a fost utilizata in estetica si medicina de mii de ani iar Male Edge foloseste acest proces natural pentru obtinerea maririi penisului.

Rezultat a ani de cercetari si dezvoltare, Male Edge foloseste un dispozitiv de tractiune ce realizeaza un stretching mecanic asupra penisului, promovand diviziunea celulara naturala si ducand la multiplicarea tesuturilor. Perfect adaptabil, Male Edge poate aplica intre 1200 si 2800 de grame de greutati pe penisul dumneavoastra, controland atat cresterea in lungime cat si in grosime. Folosind predilectia organismului de a creste, procesul de diviziune celulara este total natural si tesuturile create astfel sunt permanente.

Male Edge – O metoda sigura, usor de folosit si cu rezultate

Male Edge este usor de folosit, comfortabil si discret, si toate astea fara a sacrifica performanta. Creat dupa multi ani de cercetare stiintifica si teste riguroase, Male Edge este o bucata din tehnologia de ultima ora la un pret acceptabil.


 

Male Edge Romania 2024• E-Mail: contact@maleedge.ro

cos produse accesorii garantie