Cum Functioneaza

Principiul de baza al aparatului consta in tractiune

Aici devenim tehnici

Aparatul patentat de marire de la Male Edge exploateaza tendinta naturala a organismului de a creste. Atunci cand penisul este sub tractiune celulele se divid si se multiplica iar tesutul creste. Suna dureros?

Nu!

Dispozitivele Male Edge sunt sigure si nedureroase si au rezultate demonstrate.

Aparatele pe baza de tractiune sunt folosite pentru mai multe tipuri de chirurgie reconstructiva si profesionistii medicali recunosc eficienta acestei metode in extinderea tesuturilor. Membrele si degetele au fost lungite folosind astfel de dispozitive si de secole culturile tribale au marit traditional parti ale corpului precum: buze, gat, loburile urechilor, nasuri si penisuri folosind tractiunea pe term lung.

Cu ajutorul Male Edge tractiunea este aplicata penisului pentru o perioada mai lunga de timp, asigurandu-va ca toate celulele din penis sunt marite. Vasele de sange, uretra, corpii cavernosi si spongiosi, invelisul cutanat, muschii si tesutul conjunctiv sunt toate subiect pentru proliferare.

Extinzand tesuturile folosind acest mecanism, Male Edge stimuleaza cresterea celulelor rezultand astfel un penis mai lung si mai gros. Astea sunt vesti foarte bune pentru barbati.

100% eficient

O afirmatie destul de indrazneata, stim. Dar este un fapt dovedit.

Male Edge produce schimbari pentru penisul dumneavoastra atat la nivel microscopic cat si la nivel macroscopic. Aceste modificari sunt permanente. Odata ce penisul dumneavoastra este se va mari, va ramane asa.

Studiile noastre clinice au demonstrat ca toti barbatii ce au folosit metoda noastra si au urmat instructiunile au obtinut un penis mai mare. Rezultatele arata o marire de la 1,5cm pana la 5cm dupa primele 4 luni de utilizare.

Iar pentru barbatii ce au un penis curbat Male Edge corecteaza aceste probleme cu o rata de succes de la 50% la 90%.

Nici o alta metoda de marire a penisului, chirurgicala sau mecanica, nu a obtinut aceste rezultate, nici pentru lungime dar nici pentru indreptarea curbarii. De fapt, testele noastre au dovedit o crestere medie de 24% in lungime si 19% in grosime.

Asta este de-a dreptul impresionant.

 

Male Edge Romania 2024• E-Mail: contact@maleedge.ro

cos produse accesorii garantie