Marirea naturala a Penisului

Aparatul Male Edge de baza
Pentru performanta, fara compromisuri

  


Acest dispozitiv pentru marirea penisului functioneaza pe baza aplicarii asa-numitului principiu de tractiune. Tesutul pielii de pe penis este intins trepat, asigurand astfel multiplicarea celulelor epidermei. Se recomanda purtarea lui pe sub lenjeria intima in fiecare zi pentru a se inlesni alungirea si ingrosarea penisului. Pachetul de baza reprezinta varianta cea mai simpla, avand in componenta aparatul de marire, insotit de componente de culoare albastra, un dispozitiv utilizat pentru a masura penisul, un dispozitiv confectionat din cauciuc destinat fixarii penisului in aparat si un tutorial in format DVD cu instructiunile de folosire si programul de purtare a aparatului.

Pret 700 Ron    comanda

Aparatul Male Edge EXTRA
Fiti in control

  


Servindu-se de principiul de tractiune, acest aparat intinde treptat tesutul pielii de pe penis, acest lucru ducand la inmultirea celulelor din cadrul epidermei. Purtarea lui zilnica pe sub lenjeria intima duce la alungirea penisului si ingrosarea acestuia. Pachetul Extra, care te ajuta sa-ti cruti o parte din timp si bani, contine aparatul propriu-zis de culoare verde cu componente negre, un dispozitiv de masurare a penisului (ruler), 2 dispozitive din cauciuc pentru fixarea penisului in aparat (rubber strap), un saculet pentru depozitare (travel bag), si un buretel de protectie.

Pret 777 Ron    comanda

Aparatul Male Edge PRO
Fiti in control

  
Un dispozitiv revolutionar pentru marirea penisului pe cale naturala. Tesutul din pielea penisului este antrenat prin intindere treptata, facilitand inmultirea celulelor epidermei. Se recomanda sa fie purtat zilnic sub lenjeria intima pentru a se ajunge la rezultatele scontate, ingrosarea si alungirea penisului. Pachetul PRO, varianta completa accesorii si piese, consta in dispozitivul propriu-zis de marire a penisului de culoare neagra, cu componente rosii, 4 dispozitive din cauciuc pentru fixarea penisului in aparat (rubber strap), un saculet pentru depozitare (travel bag), 2 buretei de protectie si o banda adeziva, toate ambalate intr-o cutie rosie de cadouri.

Pret 850 Ron    comanda

 

Male Edge Romania 2024• E-Mail: contact@maleedge.ro

cos produse accesorii garantie